Juridisch advies particulieren

Als particulier kan het voorkomen dat je voor juridische vraagstukken of uitdagingen komt te staan. Legal Advice Wanted biedt op maat gemaakt juridisch advies voor particulieren. Of het nu gaat om arbeidsrecht, familierecht, huurrecht of andere kwesties, onze specialisten helpen je graag verder.

Juridisch advies particulieren

Als ondernemer kom je regelmatig in aanraking met juridische vraagstukken of uitdagingen.
Bij Legal Advice Wanted begrijpen we de complexiteit van het ondernemingsrecht en bieden we juridisch advies voor ondernemers op maat.
Voor iedere kwestie hebben we een specialist in huis.

ADVIES VOOR IEDEREEN

Legal Advice Wanted is een juridisch adviesbureau in Amsterdam. We zijn er voor iedereen met een juridische vraag of conflict. We zoeken graag uit waar je recht op hebt in jouw specifieke situatie. Bij Legal Advice Wanted streven we ernaar om de betrouwbaarheid en betaalbaarheid van juridische diensten te waarborgen, zodat elke particulier toegang heeft tot juridisch advies. We helpen je bij vraagstukken waar je niet direct een advocaat voor in de arm neemt.

Dit kan je van ons verwachten

WANNEER SCHAKEL IK LEGAL ADVICE WANTED IN?

Het antwoord is simpel: wanneer je behoefte hebt aan toegankelijk en snelle juridische ondersteuning. Ons team van ervaren juridische professionals staat binnen 24 uur voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij jouw specifieke juridische uitdagingen. Heb je een ondeugdelijk product ontvangen? Twijfel je over je rechten bij een arbeidsconflict? Of worstel je met juridische zaken rondom je huurwoning? Bij ons juridisch adviesbureau begrijpen we dat particulieren zoals jij te maken krijgen met diverse juridische problemen. Daarom staan onze experts klaar om je te helpen bij al deze uitdagingen. Jij bepaalt hoe wij je helpen. Wil je eerst onderhandelen met de wederpartij of juist direct een gerechtelijke procedure starten?

ONZE EXPERTISE

Legal Advice Wanted is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Denk bijvoorbeeld aan  het arbeidsrecht in het geval van problemen met je werkgever of het civiele recht in het geval van een ondeugdelijk product. Lees meer over de verschillende onderwerpen en ontdek waar we jou bij kunnen helpen.

Ben je ondernemer of zzp’er? Dan vind je meer informatie over de bijbehorende specialismen op de ‘juridisch advies ondernemers’ pagina.

JURIDISCH ADVIES NODIG?

Als je behoefte hebt aan juridisch advies, komen we je graag helpen. Onze werkwijze is in verschillende stappen op te delen:

01

Contact opnemen

Bel ons via 020 – 509 1110, stuur een e-mail naar info@legaladvicewanted.nl of vul ons contactformulier in. Binnen één werkdag nemen we vrijblijvend contact met je op.

02

Gratis juridisch advies

De specialisten van Legal Advice Wanted bespreken de mogelijkheden van jouw juridische vraagstuk. De eerste beoordeling is helemaal gratis.

03

Juridische hulp op maat

Afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk zijn er twee opties. De eerste optie is dat we je direct verder helpen. Mocht het probleem onze procesbevoegdheid overstijgen (alles tot € 25.000,-), dan kunnen we je dossier overdragen aan een van onze vertrouwde partnerkantoren.

ONS TEAM: ERVAREN PROFESSIONALS EN VEELBELOVENDE TALENTEN

Het team van Legal Advice Wanted bestaat uit zowel ervaren meesters in de rechten als excellente masterstudenten. Door nauw samen te werken, zijn we in staat om juridisch advies te bieden tegen een betaalbaar tarief. Onze brede ervaring stelt ons in staat om je op deskundige wijze bij te staan in juridische kwesties.

Leidt je vraagstuk tot een juridische procedure? Geen zorgen, we hebben ook juristen met jarenlange proceservaring in ons team. Mocht jouw zaak onze procesbevoegdheid overschrijden, dan kunnen we het dossier overdragen aan een van onze partners. Uiteraard alleen met jouw toestemming. Het voordeel hiervan is dat je kunt rekenen op uitstekende ondersteuning en dat het voorwerk al door ons is gedaan.

KOSTEN JURIDISCH ADVIES VOOR CONSUMENTEN

Bij Legal Advice Wanted hanteren we duidelijke tarieven voor onze diensten. Deze spreken we van tevoren af, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Je kunt al juridisch advies krijgen als consument vanaf € 69,- per uur (exclusief btw).

Voor complexe zaken kan je terecht bij onze ervaren meesters in de rechten, die gespecialiseerd zijn in verschillende juridische kwesties. Hun tarief bedraagt € 119,- per uur (exclusief btw).

VEELGESTELDE VRAGEN OVER JURIDISCH ADVIES VOOR PARTICULIEREN

Legal Advice Wanted biedt juridisch advies voor particulieren. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren, ondersteunen en begeleiden bij jouw juridische vraagstukken, zodat we samen tot de beste oplossing komen.

Bij juridisch advies op uurbasis betaal je voor onze diensten per uur. Terwijl je bij een juridisch abonnement elke maand een vast bedrag betaalt voor juridische ondersteuning. Als particulier is het handiger om te kiezen voor advies op uurbasis, omdat je waarschijnlijk minder vaak advies nodig hebt dan bijvoorbeeld een ondernemer of zzp’er.

Nee dit is niet verplicht, bij Legal Advice Wanted helpen we iedereen die behoefte heeft aan juridisch advies bij een conflict. Heb je wel een rechtsbijstandsverzekering, dan is de kans groot dat onze werkzaamheden door je verzekeraar worden betaald.