Over Ons

ONS VERHAAL

Vragen waarvoor je niet direct een advocaat in de arm neemt, maar waarop een juridisch onderlegd antwoord van belang is.
L.A.W. zorgt ervoor dat onduidelijkheden niet hoeven uit te monden in daadwerkelijke juridische problemen.

mr. Robin Bosch
mr. Jaap Kotteman
mr. Daan Swildens

Toegankelijk, snel en helder

Jaap, Robin en Daan hebben na het afronden van hun Bachelor Rechtsgeleerdheid, een Master Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden en de Universiteit van Amsterdam succesvol voltooid. Na het verkrijgen van de meestertitel zijn zij op verschillende manieren in aanraking gekomen met  de rechtspraktijk: van de advocatuur tot aan consultancy. Wat hen daarbij opviel is dat de afstand tot de juridische dienstverlening voor velen in dit land (nog steeds) te groot is. Zo wordt vaak een hoge drempel ervaren bij het inschakelen van een advocaat en zijn door de overheid gefinancierde dienstverleners voor een beperkte groep beschikbaar. Dit kan als onwenselijk bijgevolg hebben dat zaken die niet goed geregeld zijn, later uitmonden in daadwerkelijke juridische problemen.

Om de kloof tussen de rechtzoekende en juridisch advies te verkleinen, hebben zij de koppen bij elkaar gestoken. Zo zorgen zij ervoor dat vraagstukken in een vroeg stadium worden opgelost. Door het inzetten van de beste masterstudenten kunnen zij tegen een zeer toegankelijk tarief juridische diensten verlenen. Bij de selectie van masterstudenten staan – naast de excellente kwaliteit –  diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel. L.A.W. is er namelijk niet alleen voor iedere klant, maar ook voor iedere masterstudent.

L.A.W. helpt je bij vraagstukken waarvoor je niet direct een advocaat in de arm neemt, maar waarop een juridisch onderlegd antwoord van wezenlijk belang is. Wij zorgen ervoor dat onduidelijkheden niet uitmonden in juridische problemen.

 

01

Toegankelijk

Wij streven naar een gezond juridisch klimaat: het recht moet voor iedereen toegankelijk zijn.

 

 


02

Snel

Wij vinden dat juridisch advies helder moet zijn. Om verrassingen te voorkomen, spreken we van tevoren de eindprijs af. 

 

 

03

Helder

Wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op.

Zo kunnen we efficiënt problemen voorkomen.

Voor hulp bij al uw juridische vragen