Juridisch advies Amsterdam

Legal Advice Wanted: gewoon helder advies
 

OVER LEGAL ADVICE WANTED

Als ondernemer of zzp’er komt er veel op je af. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je problemen ervaart met een leverancier, arbeidscontracten of vergunningen. Juridisch adviesbureau Legal Advice Wanted in Amsterdam is er voor al jouw juridische vraagstukken. Daarnaast ondersteunen we particulieren die geen recht hebben op rechtsbijstand. Ook juridisch advies ontvangen? Ons team van excellente masterstudenten en meesters in het recht biedt juridisch advies tegen een betaalbaar tarief. Legal Advice Wanted selecteert alleen de beste masterstudenten, waardoor we onze hoogwaardige kwaliteit waarborgen.

Of vul ons online contactformulier in.

HOE WE WERKEN

Bij Legal Advice Wanted werken we op een efficiënte en professionele manier om je zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Meer weten over hoe we werken? Volg het stappenplan en ontdek wat we voor jou kunnen doen.

Mocht je probleem onze procesbevoegdheid (alles tot € 25.000,-) overstijgen, dragen we je dossier over aan een van onze partnerkantoren. Dit betekent dat zij het probleem verder zullen behandelen. Omdat Legal Advice Wanted het voorbereidende werk al heeft gedaan, kan je hier flink tijd en geld op besparen.

01

Neem contact met ons op

Via ons contactformulier kan je ieder juridisch vraagstuk indienen. We nemen binnen één werkdag vrijblijvend contact met je op. Liever eerst even bellen? We zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 509 1110.

 

 

 

02

Een gratis eerste beoordeling

Een specialist van Legal Advice Wanted neemt het ingediende vraagstuk samen met je door. Hierna bespreken we de juridische mogelijkheden voor jouw situatie. Dit eerste gesprek is geheel gratis.

03

Verdere juridische ondersteuning

Wil je naar aanleiding van het gesprek gebruikmaken van onze diensten? Dan helpen we je vanaf € 59,- (exclusief btw) per uur graag verder. We bespreken eerst een vast eindbedrag, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

04

Complexere vraagstukken

Heeft je vraag een meer gespecialiseerd antwoord nodig, dan sturen we je graag door naar onze meesters in het recht. Deze topjuristen hebben veel kennis over allerlei rechtsgebieden en zijn ervaren procesjuristen. Hiervoor geldt een tarief van € 139,- (exclusief btw) per uur.

HOE WAARBORGEN WE DE KWALITEIT?

Het team van Legal Advice Wanted bestaat uit meesters in het recht en excellente masterstudenten. Een meester in de rechten is iemand die een juridische opleiding heeft afgerond op universitair niveau. Omdat we ook samenwerken met masterstudenten, kunnen we juridisch advies in Amsterdam aanbieden tegen een betaalbaar tarief. Door ons team op te delen in verschillende specialismen, kan je met elk juridisch vraagstuk bij ons terecht.

Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, passen we de volgende werkwijze toe:

  • Screening van masterstudenten vooraf: op basis van een assessment en cijferlijsten. Bij deze selectie staan, naast kwaliteit, diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel.
  • Gevarieerd team: daar waar de juridische complexiteit het toelaat, pakt een masterstudent het verder met je op. Voordat we een definitief advies geven, gaat de zaak altijd langs een meester in het recht. Samen met de masterstudent nemen we het vraagstuk en het antwoord daarop door.
  • Samenwerking met rechtenfaculteiten: we werken samen met verschillende universiteiten, zodat we het academisch niveau hooghouden.
LEGAL ADVICE WANTED IS ER OOK VOOR JOU

Legal Advice Wanted is er voor iedere ondernemer en particulier. Onze ervaren juridische experts bieden op maat gemaakt advies, zodat je met vertrouwen hulp krijgt bij je vraagstukken. Wat je juridische behoeften ook zijn, Legal Advice Wanted is er om je hierbij te ondersteunen.

Juridisch advies ondernemers

Bij Legal Advice Wanted begrijpen we de complexiteit van het ondernemingsrecht. Of je nu juridisch advies nodig hebt bij het oplossen van een conflict of te maken hebt met complexe regelgeving, we ondersteunen je graag.

Juridisch advies particulieren

Ook als particulier kun je bij ons terecht voor juridische ondersteuning. Of het nu gaat om het oplossen van conflicten of het beschermen van je rechten, onze experts staan voor je klaar.

  • Bouwen en verbouwen
  • Werk en inkomen
  • Belastingen en boetes
  • Huis en wonen
  • Aankopen en geld

Juridisch advies contracten

Het opstellen en beoordelen van contracten is een belangrijk onderdeel van zakendoen. Onze specialisten helpen je bij het opstellen en beoordelen van contracten. We creëren juridisch waterdichte contracten die voldoen aan jouw wensen.

ONZE VERSCHILLENDE RECHTSGEBIEDEN

Ons juridisch adviesbureau in Amsterdam is een betrouwbaar én betaalbaar bureau dat ondernemers en particulieren in het hele land helpt. Met Legal Advice Wanted ben je verzekerd van snel en vakkundig juridisch advies. We bieden gereduceerde tarieven en hebben geen wachttijden. Bovendien werken we op basis van een vooraf vastgestelde prijs. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

We helpen je bij vragen waarvoor je waarschijnlijk niet direct een advocaat in de arm neemt, maar waarop een juridisch onderlegd antwoord wel zeer van belang is. Legal Advice Wanted is er juist in dit eerdere stadium om jouw juridische vraagstukken te analyseren en je van advies te voorzien. Zo hoeven onduidelijkheden geen daadwerkelijke juridische problemen te worden. Voorkomen is immers beter dan genezen. Mochten juridische problemen wel uitmonden in gerechtelijke procedures, dan ondersteunen we je ook in dit stadium. 

GRATIS JURIDISCH ADVIES AMSTERDAM

Wil je graag gratis juridisch advies ontvangen? Bij Legal Advice Wanted vinden we het belangrijk om transparant en open te zijn. Daarom bieden we een gratis eerste beoordeling van jouw juridische vraagstuk. Als je hiervoor contact met ons opneemt, nemen we het vraagstuk door en bespreken we de mogelijkheden. We nemen binnen één werkdag vrijblijvend contact met je op.

JURIDISCH ADVIES NODIG?

Zoek je naar een betrouwbaar en betaalbaar juridisch adviesbureau in Amsterdam? En wil je zeker weten dat je juridisch goed zit? Laat Legal Advice Wanted je helpen. Neem dan vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier onderaan de website of bel ons via 020 – 509 1110. Liever even mailen? Dat mag naar info@legaladvicewanted.nl.

Openingstijden en bezoekadres

Maandag: 9:00 tot 18:00 uur
Dinsdag: 9:00 tot 18:00 uur
Woensdag: 9:00 tot 18:00 uur
Donderdag: 9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Legal Advice Wanted
Sumatrakade 281-283
1019 PL Amsterdam

Contactformulier

Voor hulp bij al je juridische vragen