HOE WIJ WERKEN

L.A.W. laat zich karakteriseren als een transparante, professionele en jonge organisatie.

Na het indienen van een aanvraag, gaan de juristen van L.A.W. direct aan de slag. Na het beoordelen van het vraagstuk, wordt er direct en geheel vrijblijvend contact met u opgenomen om de juridische mogelijkheden te bespreken. 

Wilt u na dit gesprek gebruik maken van de diensten van L.A.W., dan kan dit vanaf het toegankelijke tarief van €49,-  per uur (excl btw). Op basis van een op voorhand vastgesteld eindtarief, komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Onze excellente masterstudenten staan voor €49,- per uur voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u wordt geholpen door alleen de allerbeste, van te voren gescreende masterstudenten. 
Mocht uw vraag een meer gespecialiseerd antwoord nodig hebben, dan kunt u daarnaast voor €139,- per uur ook terecht bij onze meesters in het recht. Deze topjuristen hebben specifieke kennis over een breed scala aan onderwerpen en zijn ervaren procesjuristen. 

Alle juristen van L.A.W. zijn op verschillende gebieden gespecialiseerd, waardoor u op vrijwel ieder juridisch vlak kan worden ontzorgd.  Wij staan klaar om uw juridische vraagstukken in kaart te brengen.

01

Neem contact met ons op

Via onze website kan je volledig vrijblijvend een juridische vraag indienen. Wij nemen dan binnen één werkdag, zonder kosten in rekening te brengen, contact met je op.
02

Een gratis eerste beoordeling

Wij nemen vrijblijvend contact met je op waarbij één van onze specialisten samen met jou het ingediende vraagstuk doorloopt en de juridische mogelijkheden met u bespreekt.

03

Verdere juridische ondersteuning

Wil je naar aanleiding van het eerste vrijblijvende gesprek gebruik maken van onze diensten, dan helpen wij je voor € 40,- per uur graag verder. Van te voren bespreken we een vast eindbedrag, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.