Voor particulieren

Legal Advice Wanted is er voor alle juridische behoeften – snel, betrouwbaar en betaalbaar.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen met onze snelle service.

Met onze on-demand en flexibele dienstverlening staan onze Young Legals voor €129,- per uur (excl. btw) klaar om je te ondersteunen. Wij passen ons aan jouw behoeften aan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

jurist Jaap Kotteman

Onze diensten

Veelgestelde vragen

Hoe snel werken jullie?

Toegankelijkheid is een van de belangrijkste kernwaarden van L.A.W. Wij zorgen ervoor dat een een brief, advies of processtuk binnen tien werkdagen klaar voor verzending is.

Hoe gaan jullie te werk?

Nadat we je vraagstuk grondig hebben geanalyseerd, staat een van onze Young Legals klaar om jou geheel vrijblijvend te contacteren. Samen bespreken we de juridische mogelijkheden.
Wil je vervolgens gebruik maken van de diensten van LAW? Onze tarieven zijn net zo toegankelijk als onze Young Legals. Voor 129,- per uur (excl. btw) ben je verzekerd van steengoed juridisch advies. Door het afspreken van een vast eindtarief heb je gemoedsrust en worden verrassingen achteraf voorkomen. Geen gedoe, wel duidelijkheid!

Heb ik geen advocaat nodig?

Weet je dat het inschakelen van een advocaat bijna nooit nodig is en bovendien voor onnodig hoge kosten zorgt ? Mocht vertegenwoordiging door een advocaat toch verplicht zijn, dan kan er een beroep worden gedaan op ons netwerk. Legal Advice Wanted werkt nauw samen met gerenommeerde advocatenkantoren. Door deze samenwerking worden kosten bespaard.

Hoeveel betaal ik voor jullie diensten?

Voor €129,- per uur (excl. btw) ben je verzekerd van steengoed juridisch advies.

Hoe gaan wij te werk?

Als je behoefte hebt aan juridisch advies, komen we je graag helpen. Onze werkwijze is in verschillende stappen op te delen.

Contact opnemen

Bel ons via 020 – 244 62 00, stuur een e-mail naar info@legaladvicewanted.nl of vul ons contactformulier in. Binnen één werkdag nemen we vrijblijvend contact met je op.

Gratis eerste advies

De specialisten van Legal Advice Wanted bespreken de mogelijkheden van jouw juridische vraagstuk. De eerste beoordeling is helemaal gratis.

Advies op maat

Afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk zijn er twee opties. De eerste optie is dat we je direct verder helpen. Mocht het probleem onze procesbevoegdheid overstijgen (alles tot € 25.000,-), dan kunnen we je dossier overdragen aan een van onze vertrouwde partnerkantoren.

Wat onze klanten zeggen
jurist Dawit Bakker
Snel, betrouwbaar en betaalbaar
Loop je ergens tegen aan? We helpen je met een gratis eerste adviesgesprek.
Onze tevreden partners

Laat ons weten hoe we kunnen helpen. Wij staan voor je klaar!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

jurist Fleur van Helvoort
Of neem contact op met Fleur Young Legal