Voor ondernemers

Als ondernemer kom je regelmatig in aanraking met juridische vraagstukken of uitdagingen. Bij Legal Advice Wanted begrijpen we de complexiteit van het ondernemingsrecht en geven we ondernemers advies op maat.

Voor €129,- per uur (excl. btw) ben je verzekerd van steengoed juridisch advies.

jurist Jaap Kotteman

Onze diensten

Veelgestelde vragen

Hoe snel werken jullie ?

Toegankelijkheid is een van de belangrijkste kernwaarden van L.A.W. Wij zorgen ervoor dat een een brief, advies of processtuk binnen één werkweek klaar voor verzending is.

Hoe gaan jullie te werk?

Nadat we je vraagstuk grondig hebben geanalyseerd, staat een van onze Young Legals klaar om jou geheel vrijblijvend te contacteren. Samen bespreken we de juridische mogelijkheden.
Wil je vervolgens gebruik maken van de diensten van LAW? Onze tarieven zijn net zo toegankelijk als onze Young Legals. Voor €129,- per uur (excl. btw) ben je verzekerd van steengoed juridisch advies. Door het afspreken van een vast eindtarief kom je nooit voor verrassingen te staan. Geen gedoe, wel duidelijkheid!

Heb ik geen advocaat nodig?

Weet je dat het inschakelen van een advocaat vaak niet nodig is en bovendien voor onnodig hoge kosten zorgt? Mocht vertegenwoordiging door een advocaat toch verplicht zijn, dan kan er een beroep worden gedaan op ons netwerk. Legal Advice Wanted werkt nauw samen met gerenommeerde advocatenkantoren. Door deze samenwerking worden kosten bespaard.

Hoeveel betaal ik voor jullie diensten?

Voor €129,- per uur (excl. btw) ben je verzekerd van steengoed juridisch advies.

jurist contractenrecht Daan Swildens
Snel, betrouwbaar en betaalbaar

Loop je ergens tegen aan? We helpen je met een gratis eerste adviesgesprek.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

ONZE TEVREDEN PARTNERS

Laat ons weten hoe we kunnen helpen. Wij staan voor je klaar!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

jurist Fleur van Helvoort
Of neem contact op met Fleur Young Legal