Over ons

mr. R.S. (Robin) Bosch, mr. D. (Daan) Swildens en mr. J.C. (Jaap) Kotteman (van links naar rechts) behaalden alle drie een Master gefocust op het Ondernemingsrecht. Tijdens hun studie hebben zij veel ervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren. Daarnaast hebben zij zich ook op academisch vlak (binnen de Universiteit van Leiden en de Universiteit van Amsterdam) verbreed.

Zij hebben Legal Advice Wanted opgericht omdat zij constateerden dat er een groot gat bestaat tussen de (top)advocatuur en gratis juridische bijstand. Veel ondernemers en particulieren vallen daardoor tussen wal en schip en worden zodoende op juridisch vlak onvoldoende bediend. Legal Advice Wanted is er om juist deze groep ondernemers en particulieren bij te staan.

Ons team

mr. Z.R. (Zwier) Hadderingh

mr. Z.R. (Zwier) Hadderingh behaalde zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden. Na zijn studie in Leiden heeft Zwier zijn master Ondernemingsrecht cum laude afgerond, eveneens aan de Universiteit van Leiden. Zwier heeft ervaring opgedaan bij Freshfields Bruckhaus Deringer.

Thomas Peters

T.B. (Thomas) Peters behaalde zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden, waar hij tevens afstudeert als meester in het Ondernemingsrecht (cum laude). Thomas adviseert met name binnen het civiele recht.

Jurist Jaap Kotteman

mr. Jaap Kotteman (Founder)

mr. J.C. (Jaap) Kotteman behaalde zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden, waar hij tevens de master Ondernemingsrecht heeft afgerond. Gedurende zijn studie studeerde hij een halfjaar aan de Universiteit van Napels. Jaap staat bekend om zijn daadkracht waardoor hij voor zijn cliënten het onderste uit de kan haalt.

Jaap adviseert en procedeert met name binnen het civiel recht en het IE-recht.

Jurist Fay Koopman

Fay Koopman

F. (Fay) Koopman heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden afgerond, waarna zij begonnen is aan een master Civiel Recht. Fay heeft onder andere ervaring opgedaan bij Van Doorne.

jurist Daan Swildens

mr. Daan Swildens (Founder)

mr. D. (Daan) Swildens behaalde zijn bachelor Rechtsgeleerdheid (cum honore) aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij tevens de master Commerciële Rechtspraktijk (cum laude) heeft afgerond. Gedurende zijn studie studeerde hij een halfjaar aan de Universiteit van Bologna. Daan is doortastend en weet met zijn creativiteit de beste uitkomst voor zijn cliënten te bereiken.

Daan adviseert en procedeert met name binnen het civiel recht en het ondernemingsrecht. Daan is tevens als docent Ondernemingsrecht verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.

mr. B.N.F. (Boudewijn) Penders

mr. B.N.F. (Boudewijn) Penders heeft zowel zijn bachelor Rechtsgeleerdheid (cum honore) als zijn master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Leiden afgerond. Boudewijn adviseert en procedeert binnen het civiele recht.

Jurist Robin Bosch

mr. Robin Bosch (Founder)

mr. R.S. (Robin) Bosch behaalde zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden, waar hij tevens de master Ondernemingsrecht (cum laude) heeft afgerond. Gedurende zijn studie studeerde hij een halfjaar aan de Universiteit van Napels. Robin bijt zich altijd volledig in een zaak vast waardoor hij zijn cliënten optimaal kan bedienen.

Robin adviseert en procedeert met name binnen het civiel recht en het ondernemingsrecht.

jurist Dawit Bakker

mr. Dawit Bakker (Young Legal)

mr. D.S. (Dawit) Bakker behaalde zijn bachelor Rechtsgeleerdheid (cum honore) aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij tevens de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk heeft afgerond. Gedurende zijn studie studeerde hij een halfjaar aan de Universiteit van Madrid.

Dawit adviseert en procedeert met name binnen het civiel recht en het arbeidsrecht.

jurist Fleur van Helvoort

Fleur van Helvoort (Young Legal)

Fleur heeft haar bachelors Recht&Economie en Latijns-Amerikastudies aan de Universiteit Leiden gehaald. Nu volgt zij met veel plezier de master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Haar creativiteit zorgt ervoor dat elk perspectief van de zaak wordt belicht.

Jurist Nynke Geertman

mr. Nynke Geertman (Young Legal)

mr. N. (Nynke) Geertman heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Naast een master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk, heeft Nynke een master Rechtspraak specialisatie Conflicthantering, Rechtspraak en Mediation gedaan. Met de specifieke kennis die Nynke tijdens haar studie heeft opgedaan, is zij als geen ander in staat een procedure op een minnelijke wijze te laten afwikkelen.

Jurist Max Hommes

mr. M. (Max) Hommes

mr. M. (Max) Hommes behaalde zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden. Na zijn studie in Leiden heeft Max zijn master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Max heeft ervaring opgedaan bij Houthoff Amsterdam.

Jurist Thijs Carvalhais van der Bijl

Thijs Carvalhais van der Bijl

Dhr. T. (Thijs) Carvalhais van der Bijl behaalde zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden, waarna hij aan de Universiteit van Amsterdam begonnen is aan een master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk. Gedurende zijn studie heeft Thijs ervaring opgedaan bij onder andere Vriman M&A Lawyers in Amsterdam.

Foto Celainyo Lubbinge

Celainyo Lubbinge

C. (Celainyo) Lubbinge is bij LAW ondersteunend jurist en medeverantwoordelijk voor de sales afdeling. Naast een studie rechten aan de HvA heeft Celainyo werkervaring opgedaan bij de ING.

S.H.F. (Sijmen) Kerckhoffs

S.H.F. (Sijmen) Kerckhoffs heeft zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden afgerond. Naast een master Ondernemingsrecht, volgt Sijmen Kerckhoffs een master fiscaal.

jurist Willem Lugard

mr. Willem Lugard (Young Legal)

mr. W. (Willem) Lugard heeft zowel de bachelor Rechtsgeleerdheid als een master Financieel Recht aan de Universiteit van Leiden afgerond.

de kracht van talent

We hebben een gewaagde visie: steengoed juridisch advies moet niet alleen toegankelijk zijn voor de happy few. We willen dat iedereen, van particulieren en ZZP’ers tot gevestigde bedrijven, kan profiteren van onze expertise.

Onze Young Legals staan aan de start van hun carrière als
topadvocaat, klaar om de juridische arena te betreden. Ze zijn in between jobs, knokken voor een plekje binnen een topkantoor of willen simpelweg hun kennis up-to-date houden. Wat ze gemeen hebben? Een onstilbare honger naar succes en de wil om jouw juridische uitdagingen te tackelen. Jong, gedreven en met een
frisse blik op het juridische landschap: onze Young Legals vormen de toekomstige generatie van de top van de advocatuur.

Kortom, als je op zoek bent naar een innovatieve, jonge en flitsende aanpak voor jouw juridische zaken, hoef je niet verder te zoeken. Legal Advice Wanted staat klaar om jouw partner in rechtvaardigheid te zijn, met de Young Legals die de weg naar succes plaveien.

Waar wacht je nog op? Samen kunnen we de toekomst van het juridisch advies vormgeven!

jurist contractenrecht Fleur van Helvoort

Maatschappelijke betrokkenheid

Legal Advice Wanted probeert ook op maatschappelijk vlak haar steentje bij te dragen. Zo heeft Legal Advice Wanted circa 2.000 studenten bijgestaan in bestuursrechtelijke procedures tegen verschillende gemeenten inzake de Eenmalige Energietoeslag (2022). Op dit moment staat Legal Advice “Stichting Beheer Studieschuld” bij in een procedure tegen DUO.

Laat ons weten hoe we kunnen helpen. Wij staan voor je klaar!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

jurist Fleur van Helvoort
Of neem contact op met Fleur Young Legal

Onze tevreden partners