Procederen bij de rechter

Zoek je juridische bijstand bij het procederen in de rechtbank voor contractuele geschillen? Wij zijn er om je te ondersteunen in elke stap van het proces.

Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of laat je gegevens achter in ons contactformulier. Binnen één werkdag nemen we vrijblijvend contact met je op om je situatie te bespreken en te bekijken hoe we je het beste kunnen helpen in de rechtbank.

jurist Daan Swildens

LAW jouw juridische partner voor gerechtelijke procedures

Loop je als ondernemer tegen een juridisch vraagstuk aan? Zou je de kwestie graag voorleggen aan een rechter? Word je opgeroepen voor een zitting? Zoek niet verder. Wij helpen je met een zeer aantrekkelijk tarief.
Als ondernemer wil je je bedrijf (financieel) draaiende houden. Het laatste waar je op zit te wachten, is het maken van hoge kosten voor een juridisch probleem waar je tegenaan loopt. Dit begrijpen wij volledig en daarom hanteren wij voor ondernemers ook een zeer betaalbaar uurtarief.

Speelt er een kwestie binnen je bedrijf? Zoek je juridische kennis en kunde van een jurist en wil je daarbij de kosten zo laag mogelijk houden? Bij ons ben je aan het juiste adres. Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek. Bel ons op +31 (0) 20 244 62 00 of laat jouw gegevens achter in ons webformulier en wij bellen je terug.

Waar kan LAW jou bij helpen?

De reden dat wij een relatief laag uurtarief kunnen hanteren, is mede omdat wij juristen zijn. Juristen kunnen je helpen bij een procedure voor de kantonrechter, dus waarbij een bedrag van maximaal 25.000 euro op het spel staat. Wanneer het bedrag boven de 25.000 euro uitkomt, ben je aangewezen op de civiele rechter en is een advocaat verplicht.
Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het opstarten van een procedure over:

 • Conflicten met samenwerkingspartners over uitvoering van het contract;
 • Conflicten met je leverancier inzake geleverde goederen;
 • Conflicten tussen aandeelhouders;
 • Het ontslaan van een medewerker;
 • Het ontbinden van een overeenkomst wegens een tekortkoming.

Liever voorkomen dan genezen?

Een procedure voor de kantonrechter kan erg veel tijd en energie kosten. Het opstellen van gedegen afspraken in een waterdichte overeenkomst is de sleutel naar succes. Wanneer de afspraken over en weer voldoende duidelijk en eenduidig zijn, hoeven er geen problemen te ontstaan.

Wij helpen ondernemers dagelijks bij het opstellen van overeenkomsten op maat.
Denk hierbij aan:

 • Arbeidsovereenkomsten voor je medewerkers;
 • Aandeelhoudersovereenkomsten;
 • Koopovereenkomsten;
 • Samenwerkingsovereenkomsten;
 • Overeenkomsten met je leveranciers;
 • Geheimhoudingsovereenkomst (NDA).

Ben je een beginnende ondernemer, of een ervaren ondernemer en zou je graag een blik laten werpen op je algemene voorwaarden? Ook dat kan bij ons! Wij stellen deze voor je op, afgestemd op je visie en doelen. Daarnaast kunnen wij heldere adviezen uitbrengen wat betreft reeds bestaande algemene voorwaarden.
Meer lezen

Hoe het werkt

CONTACT OPNEMEN

Bel ons via +31 (0) 20 244 62 00, stuur een e-mail naar info@legaladvicewanted.nl of vul ons contactformulier in. Binnen één werkdag nemen we vrijblijvend contact met je op.

GRATIS EERSTE ADVIES

De specialisten van Legal Advice Wanted bespreken de mogelijkheden van jouw juridische vraagstuk. De eerste beoordeling is helemaal gratis.

ADVIES OP MAAT

Afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk zijn er twee opties. De eerste optie is dat we je direct verder helpen. Mocht het probleem onze procesbevoegdheid overstijgen (alles tot € 25.000,-), dan kunnen we je dossier overdragen aan een van onze vertrouwde partnerkantoren.

Onze tevreden partners

DIT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN

GEEN WACHTTIJDEN

Met onze on-demand en flexibele dienstverlening staan onze Young Legals klaar om je te ondersteunen.

GRATIS EERSTE BEOORDELING

Een van onze Young Legals neemt het vraagstuk en de mogelijkheden samen met je door.

OP VOORHAND VASTGESTELD EINDTARIEF

Wij zorgen er voor dat je niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan.

STEENGOED JURIDISCH ADVIES

Vanaf €99,- per uur (excl. btw) ben je al verzekerd van steengoed juridisch advies.

jurist Daan Swildens en Dawit Bakker

veelgestelde vragen

Hoe snel werken jullie?

Toegankelijkheid is een van de belangrijkste kernwaarden van L.A.W. Wij zorgen ervoor dat een een brief, advies of processtuk binnen tien werkdagen klaar voor verzending is.

Hoe gaan jullie te werk?

Nadat we je vraagstuk grondig hebben geanalyseerd, staat een van onze Young Legals klaar om jou geheel vrijblijvend te contacteren. Samen bespreken we de juridische mogelijkheden.
Wil je vervolgens gebruik maken van de diensten van LAW? Onze tarieven zijn net zo toegankelijk als onze Young Legals. Vanaf €99,- per uur (excl. btw) ben je al verzekerd van steengoed juridisch advies. Door het afspreken van een vast eindtarief heb je gemoedsrust en worden verrassingen achteraf voorkomen. Geen gedoe, wel duidelijkheid!

Heb ik geen advocaat nodig?

Weet je dat het inschakelen van een advocaat bijna nooit nodig is en bovendien voor onnodig hoge kosten zorgt? Mocht vertegenwoordiging door een advocaat toch verplicht zijn, dan kan er een beroep worden gedaan op ons netwerk. Legal Advice Wanted werkt nauw samen met gerenommeerde advocatenkantoren. Door deze samenwerking worden kosten bespaard.

Wat onze klanten zeggen

Gerelateerde Diensten

Laat ons weten hoe we kunnen helpen. Wij staan voor je klaar!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

jurist Fleur van Helvoort
Of neem contact op met Fleur Young Legal