Procederen over een aankoop

Kom je er niet uit met de andere partij? LAW staat je bij iedere gerechtelijke procedure. Wij staan klaar om je te helpen bij het oplossen van het conflict en het beschermen van je rechten.

Bel ons of laat je gegevens achter in ons contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag nemen we vrijblijvend contact met je op.

jurist Daan Swildens

Procederen bij de rechter laat ons je helpen

Ben je als particulier verwikkeld in een probleem met een andere partij over een aankoop en zou je graag een oordeel van de rechter willen hebben? Neem contact met ons op om je situatie te bespreken.
Het kan wel eens voorkomen dat je bijvoorbeeld een miskoop doet. Normaal gesproken is dit prima op te lossen met de tegenpartij, maar ook komt het veelvuldig voor dat een wederpartij niet wil meewerken of geen gehoor geeft. Op dat moment is het te overwegen de kwestie voor te leggen aan de rechter.

Wij hanteren een aantrekkelijk, concurrerend uurtarief zodat de juridische kosten zo beperkt mogelijk blijven. Heb je een geschil over een aankoop? Wij werken standaard met een vrijblijvende kennismaking zodat je duidelijk weet wat je mogelijkheden zijn. Bel ons op +31 (0) 20 244 62 00 of laat jouw gegevens achter in ons webformulier en wij bellen je terug.

Bij welke zaken kunnen wij je helpen?

We kunnen uitstekend rechtsbijstand verlenen bij iedere gerechtelijke procedure bij de kantonrechter. Het gaat hierbij over zaken waarbij een maximaal bedrag van 25.000 euro op het spel staat. Heb je een juridisch geschil over een aankoop van minder dan 25.000 euro? Bij ons kun je terecht voor helder, professioneel en betaalbaar advies. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om bijvoorbeeld:

  • Een ‘normale’ dagvaardingsprocedure;
  • Een kort geding procedure (wanneer je een spoedeisend belang bij een snel, voorlopig oordeel hebt);
  • Een verzetprocedure.

We kunnen je bijvoorbeeld van a tot z bijstaan bij:

Bij welke zaken kunnen wij je niet helpen?

Het is natuurlijk ook prettig om te weten waarbij we juist niet kunnen helpen. Zo kun je snel weer verder. We kunnen je een aantrekkelijk relatief laag uurtarief bieden omdat we juristen zijn. We kunnen een volledige procedure bij de kantonrechter in goede banen voor je leiden.
Voor sommige procedures moet je naar de civiele rechter en heb je een advocaat nodig (verplichte procesvertegenwoordiging). Dit is bijvoorbeeld het geval bij aankopen van meer dan 25.000 euro.

Wanneer je een uitspraak van de rechter hebt verkregen en het hier niet helemaal mee eens bent, dien je veelal ook met een advocaat in hoger beroep te gaan.

Ook kunnen we je helaas niet helpen wanneer je op basis van inkomen dan wel vermogen in aanmerking komt voor een toevoeging (gefinancierde rechtsbijstand). Alleen advocaten kunnen voor een deel worden bekostigd vanuit de overheid.

Twijfel je of wij je kunnen helpen? Bel naar +31 (0) 20 244 62 00. Mocht het probleem onze procesbevoegdheid overstijgen (alles tot € 25.000,-), dan kunnen we je dossier overdragen aan een van onze vertrouwde partnerkantoren.

Bel ons vandaag nog vrijblijvend op voor een eerste gratis advies

Heb je de kat in de zak gekocht en wil je het er niet bij laten zitten? Bel direct om te kijken naar je mogelijkheden. Uiteraard proberen we zo veel mogelijk te bemiddelen voordat een gerechtelijke procedure begint. In het meest gunstige geval krijg je buiten de deuren van de rechtszaal waar je recht op hebt.
Wanneer dit niet lukt, sta je met ons ijzersterk voor de kantonrechter. Kun je niet wachten op een definitieve uitspraak van de rechter? Ook kun je bij ons terecht voor een kort geding procedure (snelle procedure), wanneer je een spoedeisend belang hebt bij een (voorlopig) oordeel.

Heeft de leverancier van je nieuwe keuken er een potje van gemaakt? Is die nieuwe hoekbank toch niet helemaal naar wens? Bevat je nieuwe game PC toch niet de specificaties die zijn geadverteerd? Kom je er niet uit met de verkoper? We helpen je met het opstarten van een rechtszaak. Bel direct om je mogelijkheden te bespreken.

Hoe het werkt

CONTACT OPNEMEN

Bel ons via +31 (0) 20 244 62 00, stuur een e-mail naar info@legaladvicewanted.nl of vul ons contactformulier in. Binnen één werkdag nemen we vrijblijvend contact met je op.

GRATIS EERSTE ADVIES

De specialisten van Legal Advice Wanted bespreken de mogelijkheden van jouw juridische vraagstuk. De eerste beoordeling is helemaal gratis.

ADVIES OP MAAT

Afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk zijn er twee opties. De eerste optie is dat we je direct verder helpen. Mocht het probleem onze procesbevoegdheid overstijgen (alles tot € 25.000,-), dan kunnen we je dossier overdragen aan een van onze vertrouwde partnerkantoren.

Onze tevreden partners

onze krachten

GEEN WACHTTIJDEN

Met onze on-demand en flexibele dienstverlening staan onze Young Legals klaar om je te ondersteunen.

GRATIS EERSTE BEOORDELING

Een van onze Young Legals neemt het vraagstuk en de mogelijkheden samen met je door.

OP VOORHAND VASTGESTELD EINDTARIEF

Wij zorgen er voor dat je niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan.

STEENGOED JURIDISCH ADVIES

Vanaf €99,- per uur (excl. btw) ben je al verzekerd van steengoed juridisch advies.

jurist Daan Swildens en Dawit Bakker

veelgestelde vragen

Hoe snel werken jullie?

Toegankelijkheid is een van de belangrijkste kernwaarden van L.A.W. Wij zorgen ervoor dat een een brief, advies of processtuk binnen tien werkdagen klaar voor verzending is.

Hoe gaan jullie te werk?

Nadat we je vraagstuk grondig hebben geanalyseerd, staat een van onze Young Legals klaar om jou geheel vrijblijvend te contacteren. Samen bespreken we de juridische mogelijkheden.
Wil je vervolgens gebruik maken van de diensten van LAW? Onze tarieven zijn net zo toegankelijk als onze Young Legals. Vanaf €99,- per uur (excl. btw) ben je al verzekerd van steengoed juridisch advies. Door het afspreken van een vast eindtarief heb je gemoedsrust en worden verrassingen achteraf voorkomen. Geen gedoe, wel duidelijkheid!

Heb ik geen advocaat nodig?

Weet je dat het inschakelen van een advocaat bijna nooit nodig is en bovendien voor onnodig hoge kosten zorgt? Mocht vertegenwoordiging door een advocaat toch verplicht zijn, dan kan er een beroep worden gedaan op ons netwerk. Legal Advice Wanted werkt nauw samen met gerenommeerde advocatenkantoren. Door deze samenwerking worden kosten bespaard.

Wat onze klanten zeggen

Gerelateerde Diensten

Laat ons weten hoe we kunnen helpen. Wij staan voor je klaar!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

jurist Fleur van Helvoort
Of neem contact op met Fleur Young Legal