Bemiddelingsovereenkomst

Op zoek naar contractuele zekerheid? Gebruik dan geen standaard document of een template. Bij ons is een bemiddelingsovereenkomst op maat de standaard.

Wij stellen de overeenkomst op volledig ingericht op de risico’s en wensen voor jouw bedrijf al vanaf € 269,- exclusief btw.
Spoed? Neem vandaag nog contact op voor een snelle levering.

Heb je vragen over het opstellen van de overeenkomst of wil je een afspraak inplannen? Bel ons of laat je gegevens achter in ons contactformulier.

Wij nemen binnen één werkdag nemen we vrijblijvend contact met je op.

jurist Daan Swildens

Een overeenkomst moet zekerheid bieden

Je legt afspraken vast in een bemiddelingsovereenkomst zodat het jou als ondernemer meer zekerheid biedt. Om zekerheid te bieden is het van fundamenteel belang om maatwerk te leveren.

“In onze praktijk komen wij dagelijks partijen met problemen tegen die gebruik hebben gemaakt van templates of gestandaardiseerde contracten.
In het kader van bemiddelingsovereenkomsten – waar met meerdere professionele partijen wordt gewerkt – is het belangrijk om risico’s te beperken door aansprakelijkheden te verdelen of te verleggen.

Een ander belangrijk punt is ‘de zuivere taalkundige uitleg’ door rechters: wanneer de contracten gesloten zijn door professionele partijen – in de uitoefening van beroep of bedrijf – wordt door rechters strikt naar de letter van het contract gekeken en minder naar de bedoelingen van partijen.

Dit maakt dat juridisch maatwerk essentieel is.
Bij LAW bieden wij maatwerk zodat jij op het contract kunt vertrouwen.”

Mr. D. Swildens (contractspecialist)Wil je een bemiddelingsovereenkomst laten opstellen, hulp bij een probleem over een contract of wilt je een contract opzeggen? Bel vandaag nog om te kijken naar jouw juridische mogelijkheden. Wij werken met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je de situatie kunt bespreken met een jurist.

Veel voorkomende toepassingen voor een bemiddelingsovereenkomst:

  • Makelaars
  • Wervingsbureau
  • Bemiddeling als ZZP’er
  • Bemiddeling als MKB’er

DAARNAAST KAN EEN BEMIDDELINGSOVEREENKOMST GEBRUIKT WORDEN VOOR HET VASTLEGGEN VAN ALLE ASPECTEN EN AFSPRAKEN MET BETREKKING TOT DE BEMIDDELING EN DIENSTVERLENING.

Bel snel naar +31 (0) 20 244 62 00 of laat jouw gegevens achter in ons webformulier en wij bellen je terug.

Hoe het werkt

CONTACT OPNEMEN

Bel ons via +31 (0) 20 244 62 00, stuur een e-mail naar info@legaladvicewanted.nl of vul ons contactformulier in. Binnen één werkdag nemen we vrijblijvend contact met je op.

GRATIS EERSTE ADVIES

De specialisten van Legal Advice Wanted bespreken de mogelijkheden van jouw juridische vraagstuk. De eerste beoordeling is helemaal gratis.

ADVIES OP MAAT

Afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk zijn er twee opties. De eerste optie is dat we je direct verder helpen. Mocht het probleem onze procesbevoegdheid overstijgen (alles tot € 25.000,-), dan kunnen we je dossier overdragen aan een van onze vertrouwde partnerkantoren.

Onze tevreden partners

veelgestelde vragen

Hoe snel werken jullie?

Toegankelijkheid is een van de belangrijkste kernwaarden van L.A.W. Wij zorgen ervoor dat een een brief, advies of processtuk binnen tien werkdagen klaar voor verzending is.

Hoe gaan jullie te werk?

Nadat we je vraagstuk grondig hebben geanalyseerd, staat een van onze Young Legals klaar om jou geheel vrijblijvend te contacteren. Samen bespreken we de juridische mogelijkheden.
Wil je vervolgens gebruik maken van de diensten van LAW? Onze tarieven zijn net zo toegankelijk als onze Young Legals. Vanaf €99,- per uur (excl. btw) ben je al verzekerd van steengoed juridisch advies. Door het afspreken van een vast eindtarief heb je gemoedsrust en worden verrassingen achteraf voorkomen. Geen gedoe, wel duidelijkheid!

Heb ik geen advocaat nodig?

Weet je dat het inschakelen van een advocaat bijna nooit nodig is en bovendien voor onnodig hoge kosten zorgt? Mocht vertegenwoordiging door een advocaat toch verplicht zijn, dan kan er een beroep worden gedaan op ons netwerk. Legal Advice Wanted werkt nauw samen met gerenommeerde advocatenkantoren. Door deze samenwerking worden kosten bespaard.

DIT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN

GEEN WACHTTIJDEN

Met onze on-demand en flexibele dienstverlening staan onze Young Legals klaar om je te ondersteunen.

GRATIS EERSTE BEOORDELING

Een van onze Young Legals neemt het vraagstuk en de mogelijkheden samen met je door.

OP VOORHAND VASTGESTELD EINDTARIEF

Wij zorgen er voor dat je niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan.

STEENGOED JURIDISCH ADVIES

Vanaf €99,- per uur (excl. btw) ben je al verzekerd van steengoed juridisch advies.

jurist Daan Swildens en Dawit Bakker

Wat onze klanten zeggen

Gerelateerde Diensten

Laat ons weten hoe we kunnen helpen. Wij staan voor je klaar!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

jurist Fleur van Helvoort
Of neem contact op met Fleur Young Legal