Juridisch advies contracten

Legal Advice Wanted is jouw betrouwbare partner voor deskundig juridische hulp met betrekking tot contracten. Of je nu een bedrijfje bent gestart en hulp nodig hebt bij het opstellen van contracten, een particulier bent die een arbeidsovereenkomst wil laten controleren of een zzp’er bent die juridisch advies over een contract nodig hebt, ons team staat voor iedereen klaar.

Juridisch advies contracten

Als ondernemer kom je regelmatig in aanraking met juridische vraagstukken of uitdagingen.
Bij Legal Advice Wanted begrijpen we de complexiteit van het ondernemingsrecht en bieden we juridisch advies voor ondernemers op maat.
Voor iedere kwestie hebben we een specialist in huis.

Wat houdt een contract laten opstellen bij Legal Advice Wanted in?

Onze ervaren juridische experts zijn zeer ervaren in het opstellen van maatwerk, rechtsgeldige contracten die voldoen aan jouw specifieke eisen en de geldende wet- en regelgeving. De voordelen van een op maat opgesteld contract zijn:

 1. Optimaal beschermde belangen: een maatwerk contract zorgt ervoor dat alle relevante voorwaarden en bepalingen zijn opgenomen om mogelijke risico’s te minimaliseren.
 2. Duidelijkheid en helderheid: dit helpt mogelijke misverstanden of interpretatiegeschillen te voorkomen tussen alle betrokken partijen.
 3. Tijd- en kostenefficiëntie: doordat een contract dat Legal Advice Wanted voor je opstelt, alle relevante aspecten omvat, is de kans op onverwachte problemen en geschillen kleiner. Dit bespaart tijd en geld.

Wat doen jullie bij het controleren van een contract of overeenkomst?

Heb je een bestaand contract dat je graag wilt laten controleren, dan kunnen we het document grondig voor je analyseren en eventuele risico’s, valkuilen of onduidelijkheden identificeren. Zo kan je met een gerust hart verbintenissen aangaan.

Dit kun je van ons verwachten

Welk contract of overeenkomst kunnen we voor je opstellen of controleren?

Screenshot_3

Aandeelhoudersovereenkomst

Regelt rechten en afspraken tussen aandeelhouders.

1

Arbeidsovereenkomst

Contract tussen werkgever en werknemer met arbeidsvoorwaarden en werkafspraken.

Screenshot_2

Geheimhoudingsovereenkomst

Contract waarin partijen vertrouwelijke informatie beschermen en niet delen met anderen.

Businessman,Writing

Huurovereenkomst

Contract waarin een verhuurder een eigendom of ruimte verhuurt aan een huurder voor een afgesproken periode en prijs.

Male,Notary,Lawyer,Or,Judge,Consult,Or,Discussing,Contract,Papers

Leverancierscontract

Overeenkomst tussen een bedrijf en een leverancier die de voorwaarden, prijzen en leveringsvoorwaarden regelt voor goederen of diensten die worden geleverd.

Screenshot_4

Koopovereenkomst

Contract waarin de verkoper zich verbindt om een goed of dienst te verkopen aan de koper voor een overeengekomen prijs en voorwaarden.

Screenshot_3

Samenwerkingsovereenkomst

Contract waarin partijen hun samenwerking en wederzijdse verplichtingen vastleggen bij een gezamenlijk project of doel.

Male,Notary,Lawyer,Or,Judge,Consult,Or,Discussing,Contract,Papers

Algemene voorwaarden

Vooraf bepaalde contractuele voorwaarden en regels die van toepassing zijn op alle transacties en overeenkomsten met een bepaalde partij.

Staat je contract of overeenkomst niet in de lijst?

Bij Legal Advice Wanted bieden we een uitgebreid scala aan diensten voor contractopstelling, waarbij we ervoor zorgen dat jouw specifieke eisen worden vervuld. Onze expertise strekt zich uit tot veel verschillende soorten contracten en overeenkomsten. Het kan dus voorkomen dat het contract dat je wilt laten opstellen niet in de lijst staat. Als dit het geval is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons ervaren team van excellente masterstudenten en meesters in het recht staat klaar om te bespreken of we de overeenkomst kunnen opstellen die je nodig hebt, volledig afgestemd op jouw unieke situatie.

Waarom een contract op maat laten opstellen of controleren?

Heb je een snel een contract nodig? Het kan verleidelijk zijn om een voorbeeldcontract van internet te gebruiken, maar dit kan tot problemen leiden. Standaardcontracten zijn namelijk zelden specifiek afgestemd op jouw unieke situatie, waardoor er ruimte is voor onduidelijkheden en mogelijke conflicten.

Essentieel voor een solide bedrijfsvoering

Een professioneel opgesteld contract op maat is daarom essentieel voor een solide bedrijfsvoering conform de wettelijke eisen. Maar het is helaas niet voldoende om een contract slechts één keer op te laten stellen en er vervolgens niets meer aan te doen. Het recht verandert namelijk voortdurend en daarom is het niet alleen belangrijk dat je aan het begin goede contracten laat opstellen, maar ook dat je ze regelmatig laat controleren en aanpassen om te blijven voldoen aan alle wettelijke eisen.

Specifiek voor jouw situatie en behoeften

Ons team van excellente masterstudenten en meesters in het recht staat voor je klaar om je op maat te helpen met het opstellen en controleren van contracten en overeenkomsten die perfect aansluiten bij jouw zakelijke en particuliere behoeften.

Een maatwerk contract versterkt je rechtspositie

Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerste gratis advies, zodat we direct kunnen beginnen met het versterken van je rechtspositie als particulier en het bevorderen van het succes van jouw onderneming op juridisch gebied.

Sterk juridisch advies over contracten en overeenkomsten nodig?

Via ons contactformulier of e-mail kun je een juridisch vraagstuk omtrent een contract of overeenkomst indienen. In onder andere de volgende situaties kun je ons om hulp vragen:

 • Contractinterpretatie
 • Contractonderhandelingen
 • Opstellen van een contract
 • Controleren van een contract
 • Contractgeschillen
 • Contractverlenging of -herziening
 • Niet-nakoming van een contract
 • Contractbeëindiging

Onze werkwijze

Een van onze gespecialiseerde juridisch adviseurs neemt binnen 1 werkdag contact met je op en geeft je eerst een gratis advies. Wil je op basis van dit advies graag verder geholpen worden met je zaak en snel tot een antwoord komen op jouw juridische vraagstuk? Dan gaan we er helemaal voor. We nemen eerst de tijd om jouw specifieke situatie en behoeften te begrijpen door te luisteren naar jouw wensen en eisen.

Vast aantal uren & transparante communicatie

Vervolgens analyseren we de benodigde documenten, verwerken we de besproken zaken en stellen we een duidelijk plan van aanpak voor je op. Ook spreken we van tevoren een aantal uren af dat we voor je aan de slag gaan. Daarmee ben je bij ons verzekerd van een scherpe, vaste prijs voor onze hulp bij jouw juridische vraagstuk. Op die manier kom je bij Legal Advice Wanted nooit voor verrassingen te staan. We zorgen voor transparante communicatie gedurende de tijd dat we je voorzien van sterk juridisch advies over contracten en overeenkomsten. Mocht je tijdens het proces eventuele vragen of opmerkingen hebben, dan kun je altijd contact opnemen.

Contract laten opstellen kosten

Ons eerste advies aan jou is altijd gratis en volledig vrijblijvend. Heb je daarna verdere behoefte aan meer juridisch advies op maat, bijvoorbeeld over het opstellen of controleren van een contract of overeenkomst? In dat geval zullen we eerst met je bespreken hoe we jouw vraagstuk het beste kunnen aanpakken en welke kosten daarbij komen kijken.

Levertijd overeenkomst of contract opstellen

Onze tarieven zijn transparant en het aantal uren dat we voor je aan de slag gaan, is gebaseerd op de aard en complexiteit van het contract of overeenkomst en de benodigde juridische diensten. Voordat je ergens aan gebonden bent, zullen we je een heldere offerte verstrekken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Als je deze accepteert, gaan we voor je aan de slag. Meestal heb je binnen 1 week al je contract of overeenkomst conform de huidige wet- en regelgeving!

Kies voor Legal Advice Wanted: hét juridisch advieskantoor in Amsterdam

We geven je bij Legal Advice Wanted snel, betrouwbaar en betaalbaar advies met betrekking tot contracten en overeenkomsten. Ook helpen we je graag met nieuwe contracten opstellen en bestaande contracten controleren.

Diepgaande kennis van nationale en internationale wetgeving

Als juridisch advieskantoor in Amsterdam hebben we bij Legal Advice Wanted een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardig juridisch advies met betrekking tot contracten en overeenkomsten. Onze diepgaande kennis van nationale en internationale wetgeving stelt ons in staat om jou te voorzien van sterke juridische adviezen én waterdichte contracten die voldoen aan alle eisen van de huidige wet- en regelgeving. En omdat we werken met alleen de beste masterstudenten en excellente meesters in het recht, bieden we deze hoge kwaliteit diensten aan voor een bijzonder betaalbaar tarief.

We zijn opgericht door écht gepassioneerde mensen in het recht

Ben je benieuwd wie wij zijn en waar onze kracht vandaan komt? Lees dan ons verhaal door op de button te klikken. We helpen je graag met je juridische vraagstukken en komen graag in contact met jou.

Een contract laten opstellen of controleren? Neem contact op!

Je ervaart bij ons nooit lange wachttijden. Als je juridisch advies met betrekking tot een contract of overeenkomst aanvraagt via het contactformulier of via de e-mail, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op. Ons eerste advies is 100% gratis en vrijblijvend. Als je door ons een nieuw contract wilt laten opstellen, een contract of overeenkomst wilt laten controleren of verdere juridische hulp nodig hebt met betrekking tot een contract of overeenkomst, dan doen helpen we je binnen 1 week van a tot z. Zo nemen we jou snel de juridische zorgen uit handen. We kijken ernaar uit om je te helpen bij al jouw juridische vraagstukken op het gebied van contracten en overeenkomsten.

Veelgestelde vragen over een contract laten opstellen of controleren

Ja, het is mogelijk om zelf een contract op te stellen. Echter, om juridische valkuilen te vermijden en te zorgen voor een waterdicht contract, raden we je aan om professioneel advies in te winnen en door een van onze excellente masterstudenten of meesters in het recht een overeenkomst of contract te laten opstellen.

We komen altijd binnen 1 week bij je terug. De duur van de controle hangt af van de complexiteit van het contract. We streven naar een snelle, maar grondige beoordeling van alle soorten contracten.

Het uurtarief van onze excellente Masterstudenten is € 59 (exclusief btw). Het aantal uur dat moet worden besteed aan de gevraagd juridische hulp is afhankelijk van het type contract en de gewenste diensten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Absoluut, we hebben ruime ervaring in het bemiddelen bij contractuele geschillen. Allereerst kijken we altijd naar mogelijkheden om het geschil onderling op te lossen; dat biedt vaak al goede mogelijkheden. Blijkt het verschil tussen jou en de wederpartij toch niet te overbruggen, dan hebben we ook een goede reputatie met betrekking tot het procederen over deze geschillen.